Yes, je bent erbij!

"

Je bent enorm welkom bij mijn cursus over temperamentvolle kinderen. Binnenkort kun jij ook aan de slag. Je kan het volgende verwachten:

Je krijgt snel een aantal mailtjes

  • De inloggegevens voor de leeromgeving (als je al eerder een cursus van mij hebt gedaan, dan kun je inloggen met je bestaande account en staat de nieuwe cursus er vanzelf bij).
  • Een welkomstmail met informatie
  • Een bevestiging van je betaling met de factuur.

Heb je deze mails niet ontvangen binnen twee uur? Mail dan naar cursus@temperamentvollekinderen.nl.  Dan helpen we je snel verder.

Welkomstlive

We trappen af met een live op 10 april om 20.30. De link naar deze livesessie vind je in je online leeromgeving. Noteer deze vast in je agenda. Heb je de andere lives ook al genoteerd? Voor de zekerheid staan ze ook onderaan deze pagina.

Leeromgeving en community

Wanneer je je inloggegevens hebt ontvangen, kun je al direct in de leeromgeving. In de leeromgeving vind je een aantal welkomstvideo’s. Ik maak je een beetje wegwijs en vertel je over de cursus. Je krijgt toegang tot de community na de welkomstsessie.

Na de welkomstlive zal week voor week de leeromgeving zich steeds verder vullen. Zo heb je de tijd om steeds dat wat je leert toe te passen.

Alle data voor in je agenda

De live aftrap is op woensdag 10 april om 20.30u.

Overige datums:
week 1 en 2: wo 24 april om 20:30 uur
week 3 en 4: wo 8 mei om 20:30 uur
week 5 en 6: wo 22 mei om 20:30 uur
week 7 en 8: wo 5 juni om 20:30 uur
week 9 en 10: wo 19 juni om 20:30 uur
oefenmaanden: wo 3 juli om 20:30 uur
oefenmaanden: wo 31 juli om 20:30 uur
oefenmaanden: wo 28 augustus om 20:30
Afsluiting: wo 25 september om 20:30 uur

Alles wordt vanzelf duidelijk

Geen zorgen, alle informatie op deze pagina ga je ook vanzelf voorbij zien komen in mails en in de welkomstmodule. Je kan dus met een gerust hart deze pagina sluiten en je heerlijk verder gaan verheugen!