Cursussen

Aan de slag met eigen situaties. Andere ouders ontmoeten en je ervaringen delen. Antwoord krijgen op alle vragen die je (nog) hebt, voor of na het lezen van de boeken of blogs. Dat kan door het volgen van een workshop of een cursus.
Je doet er nieuwe inzichten op, krijgt praktische tips van elkaar en van mij, er wordt je een spiegel voorgehouden, je leert er relativeren en er wordt vooral ook veel gelachen. Er zijn twee variaties; een cursus van een aantal bijeenkomsten en een intensieve dagcursus.

Dagworkshop Temperamentvolle kinderen:

Wil jij in korte tijd zoveel mogelijk leren over Temperamentvolle Kinderen, dan is een dagworkshop de beste investering. In één dag neem ik je mee langs de belangrijkste onderwerpen. Je kunt deze dag volgen als verdieping na het lezen van het boek Temperamentvolle Kinderen, maar deze dag is ook heel geschikt als je niet zo'n lezer bent en je toch graag meer wil verdiepen in dit onderwerp. Het voordeel van een dagworkshop is dat je maar één dag hoeft vrij te maken, wat vooral erg fijn is als je van ver komt. Deze dag is daardoor ook vaak makkelijker te volgen door beide ouders samen en dit heeft als voordeel dat je er makkelijker samen thuis op terug kunt grijpen én dat er vaak meer vaders zijn dan bij de cursus.

Cursus Temperamentvolle kinderen:

Ben jij bereid meerdere dagdelen vrij te maken en wil je ook tussen de bijeenkomsten tijd investeren om aan de slag te gaan met opdrachten voor thuis zodat alles nog beter beklijft? Dan is een cursus het beste idee.
Gedurende vijf bijeenkomsten ga je in op verschillende onderwerpen, en na iedere bijeenkomst ga je alles wat je geleerd hebt thuis in de praktijk brengen. Hierdoor ontstaat er nog meer verdieping en kun je thuis meer positieve veranderingen doorvoeren.

 

De meeste bijeenkomsten vinden plaats in Eindhoven maar voor een dagworkshop kun je ook in Utrecht terecht. Kijk in de agenda voor de beschikbare datums.
Twijfel je nog of je beter een cursus of een dagworkshop kunt volgen, stuur dan gerust een mailtje of bel me even.

Wil je een keer een workshop bij jou in de buurt of een keer een leuke ochtend met vrienden over één van de onderwerpen, mail dan naar info@evabronsveld.nl.