Vol praktische handvatten voor meer ontspanning en plezier tussen jou en je kind.

Boek cover

Het boek

Kan een verkeerd gesneden boterham aanleiding zijn voor een epische huilbui? Komen jullie de deur niet uit vanwege een kriebelend draadje in je kinds sok? Blijft jouw kind koppig bij een standpunt, wat je ook probeert? Temperamentvolle kinderen reageren, meer dan andere kinderen, uiterst gevoelig op invloeden uit de omgeving. Ze uiten zich vaak eigenwijs, intens of zijn snel van hun stuk gebracht. Strenger zijn werkt averechts. Hun gedrag negeren heeft geen zin. Een temperamentvol kind vraagt boven alles je begrip, betrouwbaarheid, zorgvuldige aandacht en goede afstemming. Hierdoor zal je kind juist opbloeien in plaats van het steeds moeilijker krijgen.

In Temperamentvolle kinderen vind je vijftien jaar aan kennis en ervaring. Met ruim 45.000 verkochte exemplaren kan ik het met dankbaarheid een bestseller noemen waar ik veel gezinnen mee heb kunnen helpen. Ik schrijf met een liefdevolle kijk op kinderen en veel begrip voor hun ouders.

NU Bij élk hoofdstuk een verdiepende video met extra tips van Eva zelf.

100+ reviews op Bol.com

“Na het lezen van dit boek hebben we een aantal inzichten ontdekt die wij nu aan het uitproberen zijn. En tot nu toe werken de voorbeelden uit het boek. Er is geen dagelijkse strijd meer, dat is sterk verminderd. Onze communicatie met onze kleine meid is ook sterk verbeterd.”