Als het om temperamentvolle kinderen gaat, móet je bij mij zijn.

Hi, ik ben Eva.

Spreker, trainer en schrijver op het gebied van opvoeding en onderwijs. Ik durf wel te zeggen: als het om temperamentvolle kinderen gaat, móet je bij mij zijn. De laatste vijftien jaar heb ik me gespecialiseerd in temperamentvolle kinderen. Met mijn lezingen, trainingen en mijn boek heb ik inmiddels duizenden gezinnen geholpen. Via mij vonden ouders de weg naar begrip voor hun kind, en groeide het plezier en de ontspanning in gezinnen.

Alles met een liefdevolle kijk op kinderen

Ik heb altijd ideeën om het anders te doen, met tips voor creatieve alternatieven om het leven soepel te maken. Zonder oordeel, want dat heb je als ouder echt niet nodig. Ik heb zelf vier kinderen met ieder hun eigen temperamentvolle kenmerken, en ik leer nog iedere dag van hen. Ik doe alles met een liefdevolle kijk op kinderen en wens vooral dat ik jullie kan helpen aan relaxter leven.

Het kijken naar de prominente eigenschappen van temperamentvolle kinderen kan een geweldige verandering brengen in jullie leven. Het allermooiste: kinderen ontdekken hoe groot hun waarde is, juist dankzij al die karaktertrekken die voorheen tot irritaties of emotionele uitbarstingen leidden. Ze ontdekken het talent in hun temperament. Van hindernis tot kracht. Van ergernis naar plezier. Daar doe ik het voor!

Je leest meer van mij in de columns en artikelen die ik schreef voor het Belgisch Nieuwsblad en Kiind Magazine.

Bekend van