Lezingen & Webinars

Als dé expert op gebied van temperamentvolle kinderen ben ik veelgevraagd spreker. Lezingen geven vind ik dan ook echt het allerleukste om te doen, want ik houd van het contact dat we dan hebben. Er is zoveel herkenning en uitwisseling. Hier draait het om! Als ik na afloop hoor wat het bij deelnemers teweegbrengt, dan voel ik waar ik het voor doe.

Deelnemers vertellen mij: ‘Nu begrijp ik mijn kind eindelijk’, ‘Jouw verhaal doet me echt beseffen hoe mijn kind het leven ervaart’, ‘Dit zou elke leerkracht moeten horen’, ‘Ik zat met tranen in mijn ogen te luisteren’, ‘Ik ga met hernieuwde en positieve energie naar huis’.

Deelnemers en organisaties over mijn lezingen:

Voor wie?

Ik geef met regelmaat lezingen voor ouders en andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld via bibliotheken, scholen, kinderdagverblijforganisaties en centra Jeugd & Gezin. Ook spreek ik geregeld voor professionals tijdens congressen en plenaire studiedagen in het onderwijs en de kinderopvang. Uiteraard behoort het geven van webinars tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

De uitgebreide kennis en ervaring die ik deel over temperamentvolle kinderen, inspireerde al duizenden ouders en professionals in een praktische én liefdevolle aanpak, waardoor kinderen echt gezien worden en tot bloei komen.

Open inschrijving

Zo nu en dan geef ik ook zelf een webinar waarvoor je je individueel kunt inschrijven. Soms voor ouders, soms voor professionals maar altijd met inspirerende inzichten, herkenbare voorbeelden, praktische handvatten en de nodige dosis humor en luchtigheid. Je vindt de geplande webinars hier.