Ja, ik wil het eerste hoofdstuk van het boek gratis lezen!

Reageert jouw kind intenser, heeft hij een sterke eigen wil en is hij gevoelig en opmerkzaam?

Temperamentvolle kinderen reageren, meer dan andere kinderen, uiterst gevoelig op invloeden uit de omgeving. Ze uiten zich vaak eigenwijs, intens of zijn snel van hun stuk gebracht. Strenger zijn werkt averechts. Hun gedrag negeren heeft geen zin.

Wanneer je dit herkent, heb je misschien wel een exemplaar met meer temperament. In mijn boek vind je vijfentwintig jaar aan kennis en ervaring. Met ruim 50.000 verkochte exemplaren kan ik het met dankbaarheid een bestseller noemen waar ik veel gezinnen mee heb kunnen helpen. Ik schrijf met een liefdevolle kijk op kinderen en veel begrip voor hun ouders.

Benieuwd hoe temperamentvolle kinderen in elkaar steken? Start dan met het lezen van het eerste hoofdstuk van het boek. Je kan hem nu gratis downloaden!

⭐⭐⭐⭐⭐
Musthave voor ouders met temperamentvolle kinderen! Een heel fijn boek met zoveel herkenning. Hapklare hoofdstukken. Fijne handvatten.

  • –  ClaudiaOldenSlag  |  via bol.com

⭐⭐⭐⭐⭐
Interessant boek over heel herkenbare situaties met goede tips hoe ermee om te gaan. Het boek geeft je een ander perspectief waardoor je best wat driftbuien kunt voorkomen, wat iedereen rust geeft. Echt een aanrader als je met je handen in t haar zit soms!

  • –  Oljaa  |  via bol.com