Hoe zorg je ervoor dat het continue gekibbel eindelijk stopt?

Conflicten horen bij het leven. En kinderen oefenen (eindeloos ;)) op elkaar hoe je ruzie maakt. Allemaal heel handig voor later, want grenzen aangeven of door meningsverschillen heen komen, zijn heel belangrijk in de sociale interactie de rest van je leven. Het gekibbel is dus juist een goed startpunt om te leren omgaan met conflicten. En daar hebben je kinderen jouw hulp bij nodig. Bonus: wanneer ze beter ruzie kunnen maken, gaan ze ook vaak minder ruzie maken. Win-win-win voor de harmonie tussen je kinderen, hun sociale ontwikkeling en jouw rust.

Daarom heb ik het TOP-model (troosten, onderzoeken, plannetjes maken) ontwikkeld. Ik leg je graag meer uit in een video met een miniles over conflicten oplossen. Laat je gegevens achter en ik stuur hem naar je op. Ik houd je gelijk op de hoogte over de cursus waarin ik je nog veel verder help naar minder strijd en meer samen en je ontvangt temperamentvolle tips in je inbox:

Troosten

Help je kinderen hun emoties te uiten

Onderzoeken

Ontdek de belangen en behoeften van iedereen

Plannetjes maken

Help je kinderen bij het verzinnen van een oplossing

Meer dan 25 jaar aan kennis en kunde staat voor je klaar

Ik help al jarenlang gezinnen bij hun opvoedvragen, als veelgevraagd spreker op congressen inspireer ik pedagogisch profesionals en als moeder van vier weet ik als geen ander: Het kan echt naar zijn als je kinderen (veel) ruziën. Ik help en inspireer je graag met mijn kennis en ervaring.

Onder andere bekend van: